Info Sint-Maarten

INFO SINT-MAARTEN

Beste buren,

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden !

Zoals elk jaar, komt “HIJ” ook dit jaar weer naar de Vlaschaard, om onze (“brave en stoute”) kinderen vóór en op zijn feestdag een bezoekje te brengen.

Wij van de Vlaschaard willen ook dit jaar onze geburen uit de Eekstraat, Kouterbosstraat, Scoutsstraat, Fré De Waelestraat en Smeiersberg in dit gebeuren betrekken.

De huis-aan-huis-bezoeken zullen door­gaan op woensdag 3 november en donderdag 4 november telkens tussen 18:00 u. en 20:00 u.

Indien u graag heeft dat “HIJ” u een bezoekje brengt, dan kan u zich HIER online inschrijven en dit tot ten laatste 27 oktober.

“Hoe meer zielen, hoe meer vreugde !”.

Aarzel dus zeker niet om zoveel mogelijk nichtjes, neefjes, vriendjes, vriendinnetjes, … uit te nodigen.

Indien u geen bezoek wenst, maar wel dat “HIJ” vergezeld van zijn Pieten op 11.11.2021 ’s morgens de geschenken bij u thuis aflevert, vul dan enkel het gedeelte in dat daar betrekking op heeft.

Wat u ook verkiest, gelieve steeds uw inschrijving tijdig in te vullen.

Wij leveren dan de (lege) zakken op 9 november.

Het binnenbrengen van de (hopelijk) gevulde zakken gebeurt op 10 november – tussen 18.00 u. en 20.00 u. – bij Linda op Vlaschaard nr. 23.

Indien u nog vragen of wensen mocht hebben, dan kan u gerust contact op nemen met Linda op Vlaschaard nr. 23 of via info@vlaschaard.com

Net zoals vorig jaar zal u via www.sintracker.be op 3, 4 en 11/11 kunnen nagaan wanneer “HIJ” ongeveer zal passeren.

Wij wensen u – en vooral de kinderen – alvast  een geslaagd “HIJ”-feest toe !

vzw Vlaschaard